Το επίσημο online store της DrayTek για την Ελλάδα και την Κύπρο

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδος (εντός Αττικής):
 
•  Για παραγγελίες συνολικής καθαρής αξίας μικρότερης των 100 €, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 3 € +ΦΠΑ. 
•  Για παραγγελίες συνολικής καθαρής αξίας άνω των 100 €, το κόστος μεταφοράς είναι δωρεάν*.  
 
*Η δωρεάν μεταφορά και τα έξοδα μεταφοράς ισχύουν μόνο για χρήση της συνεργαζόμενης από τη CONNECTIVITY & SECURITY TECHNOLOGIES MON.IKE courier / μεταφορικής εταιρίας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε courier / μεταφορική εταιρία της προτίμησης σας με την οποία η CONSECT δε συνεργάζεται, τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον Πελάτη ανεξάρτητα αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 100€ της καθαρής αξίας.
 
 
Αποστολές εντός Ελλάδος (εκτός Αττικής):
 
•  Για παραγγελίες συνολικού βάρους έως 3 κιλών, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 3 € +ΦΠΑ. 
•  Για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 3 κιλών, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 3 € + 1 €/κιλό  +ΦΠΑ. 
 
 
Για αποστολές στην Κύπρο:
 
Για αποστολές στην Κύπρο και συνολικό βάρος παραγγελίας έως 3 κιλά, το κόστος αποστολής είναι 15 € +ΦΠΑ, ενώ άνω των 3 κιλών υπάρχει επιπλέον χρέωση 1 € /κιλό +ΦΠΑ. 
Εναλλακτικά, η μεταφορά των εμπορευμάτων δύναται να πραγματοποιηθεί με την courier / μεταφορική που θα υποδείξει ο πελάτης στην CONNECTIVITY & SECURITY TECHNOLOGIES MON.IKE, με παραλαβή από την έδρα της εταιρίας και η χρέωση επιβαρύνει εξολοκλήρου τον παραλήπτη.
 
 
Παράδοση Παραγγελιών:
 
Οι ημέρες παράδοσης είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι 17:00 για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ για όλες τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε courier / μεταφορικής εταιρείας.
 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση Σάββατο, υπάρχει επιπλέον χρέωση και παρακαλούμε όπως το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.
 
Παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 15:00, παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη (για αποστολή από πόλη σε πόλη) με εξαίρεση τις περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου όγκου και βάρους, οι οποίες παραδίδονται εντός 1-2 ημερών από την παραπάνω προθεσμία. Για όλες τις υπόλοιπες περιοχές, ισχύει η πολιτική χρόνου παράδοσης της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε άμεση παράδοση, παρακαλούμε όπως το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας και σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν εξολοκλήρου των Πελάτη.
 
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
 
Η CONNECTIVITY & SECURITY TECHNOLOGIES MON.IKE δε φέρει καμία ευθύνη για τη μη τήρηση των ωρών και ημερών παράδοσης των συνεργαζόμενων με αυτή μεταφορικών εταιριών.
 
Η CONNECTIVITY & SECURITY TECHNOLOGIES MON.IKE διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της χρέωσης των μεταφορικών οποιαδήποτε στιγμή, ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας.

 

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!